Over elll.nl

Leuk dat je mijn portfolio hebt bekeken! Elll.nl? Dat ben ik, Ellen Middelkoop – Vervoort. Geboren in 1986 en getrouwd met Willem.

Mijn passie voor fotografie is vanaf mijn 20ste langzaam gegroeid. Ik kwam altijd met honderden vakantiefoto’s thuis. Al deze foto’s werden gemaakt met eenvoudige compactcamera’s of later met iPhone’s.

Totdat…. Ik in 2016 mijn eerste spiegelreflex kocht. Na het volgen van twee fotografiecursussen ben ik nog enthousiaster en heb ik al een hele hoop geleerd. Maar nog niet genoeg. Naast de ontwikkeling die ik in mijn vrije tijd probeer door te maken, heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen aan de Fotovakschool in Amsterdam. Hier hoop ik mij nog meer te kunnen ontwikkelen en op verschillende manieren geïnspireerd te worden om nog meer uit mijzelf te kunnen halen. Snel tevreden ben ik niet, en het kan altijd beter. Ik steef dan ook naar kwaliteit. Kwaliteit in mijzelf als toekomstig fotograaf en kwaliteit van de foto’s die ik aflever.

Over elll.nl